Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold skuffer stort

Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold kunne bestemt ikke være tilfredse, da de forlod banen efter kampen mod Lemvig-Thyborøn.

Lørdag eftermiddag var Aalborg Håndbold i aktion mod Lemvig-Thyborøn. Det var en kamp, som førstnævnte var klare favoritter til at vinde.

Til trods for dette, endte kampen 30-30, hvilket var til stor skuffelse for Mikkel Hansen og co.

Resultatet i sig selv var en stor skuffelse, men det blev kun værre af, at det var første pointtab efter hele 13 sejre i træk.

Det var især Jeppe Gade, der spillede en stor rolle i, at det blev muligt. Han stod nemlig for at lave intet mindre end 12 mål for Lemvig-Thyborøn.

Faktisk så det længe ud til, at Lemvig-Thyborøn endda ville ende med at vinde.

Men til slut fik Aalborg Håndbold kæmpet sig tilbage i kampen, som altså endte 30-30.

Efter lørdagens kamp kan Aalborg Håndbold dog glæde sig over, at de stadig er i toppen af Herreligaen.

Det samme kan man ikke ligefrem sige om Lemvig-Thyborøn, der befinder sig næstsidst.

Netop derfor kom det også som en stor overraskelse, at de to hold spillede uafgjort.

I starten af kampen fulgtes de to hold pænt ad, men i løbet af første halvleg fik Lemvig-Thyborøn et bedre greb om kampen.

Dermed kunne de gå til pause med en føring på fire mål.

I anden halvleg begyndte Aalborg Håndbold så småt at spise sig ind i kampen igen.

Faktisk fik de på et tidspunkt bragt sig i front med 21-20, men dette slog ikke Lemvig-Thyborøn ud. I stedet gik de ind i en ny periode, hvor de trak.

Med vigtige scoringer fra Mikkel Hansen og Mads Hoxer, kunne Aalborg Håndbold spille sig ind i kampen igen.

De havde endda chancen for at vinde, men den blev misbrugt af Mads Hoxer.