gettyimages 1246268985

Chokerende video afslører voldsomt sammenstød ved The Ocean Race

Motorsportjun. 16 2023, 11:02
Blot 17 minutter efter, at starten til The Ocean Race var gået, gik det galt.
Kort tid efter, at starten var gået til The Ocean Race blev 11th Hour Racing Teams båd ramt af konkurrenten fra Guyot Environnement - Team Europe på bagbordssiden. Det efterlod et stort hul i den bagerste del af båden.
Besætningen om bord på begge både har det godt efter omstændighederne. Ingen af dem er kommet til skade, men de måtte vende tilbage til havnen i Haag, for at se nærmere på skaderne.
Skipper Charlie Enright (USA) var naturligvis knust, da de vendte tilbage til havnen, efter det store sammenstød.
"Vi gjorde vores bedste for at undgå det, og jeg ønsker ikke at spekulere i, hvad der foregik på deres side af hegnet. Vi protesterede mod dem som et resultat, og dommerne håndterede reglerne for sejlads på vandet, og Guyot fik et sort flag," sagde han ifølge Sail-world.com
"Det er de små detaljer. Det vigtigste er, at alle på deres båd og vores båd er okay. Hvad vi gør herfra, er usikkert på nuværende tidspunkt. Sådan er livet og kapsejlads. Der er ikke noget, vi ville have gjort anderledes. Ulykker sker."
"Dette løb har en måde at teste folk på - fysisk og mentalt. Og det her er en test for vores hold. Der er ikke noget hold, jeg hellere vil være på, og som jeg hellere vil have med mig. Hvis nogen kan finde en løsning på dette, er det os. Jeg tror virkelig på, at vi bare bliver nødt til at se, hvordan processen ser ud, efterhånden som vi får mere information," sluttede Enright.
Da båden vendte tilbage til havnen, gik 15 personer fra holdet om bord, for at gøre status over skaden.
Mest læste