gettyimages 1175587959

Danskere i problemer i nat: Jan Magnussen udgår

Motorsportjun. 11 2023, 8:10
Det har ikke været en god nat for de danske deltagere i Le Mans. Og det har det slet ikke været for Jan Magnussen.
Jan Magnussen kommer ikke til at gennemføre dette års Le Mans. Dette måtte han se i øjnene kl. 04.20 i nat, hvor han måtte udgå af løbet, efter at have beskadiget sin Inter Europol Competition-bil.
"Bilen er for beskadiget til at blive gjort klar igen," lød det ifølge TV 2 fra holdet.
Det er dog ikke kun Jan Magnussen, der har haft en dårlig nat. Det samme gør sig gældende for Nicklas Nielsen. Han måtte have sin Ferrari en tur forbi garagen, efter at en sten havde beskadiget den.
Han lagde ellers flot ud i løbet, da han flere gange var involveret i dueller helt i front. Cirka halvvejs gennem natten måtte han se sit hold sakke bagud, da bilen måtte en tur i garagen.
Kl. 03.30 befandt Nicklas Nielsen og resten af holdet sig på en 10. plads. Her var de seks omgange efter Alex Lynn, der på daværende tidspunkt sad bag rattet i #03 Cadillac.
Desuden var danskeren i forvejen blevet sendt bagud på grund af et regnskyl kl. 22.00. Det medførte, at han sendte bilen en tur i gruset og derfor skulle forbi garagen.
Det samme regnvejr skabte også problemer for Oliver Rasmussen, der kører for Jota. Ifølge B.T. kørte han sin bil i væggen, og måtte derfor have skiftet fronten. Det resulterede i, at han faldt ned som nr. 10 i klassen.
Da Michelle Gatting trådte ud af Iron Dames-bilen, for at give plads til Sarah Bovy bag rattet, lå bilen nr. 1. Halvvejs gennem natten så det dog anderledes ud, da de her var raslet ned på en 4. plads i klassen.
Mest læste