gettyimages 1525380123

Fantastisk kvalifikation: Frederik Vesti suser mod Formel 2-mesterskabet

Motorsportjul. 29 2023, 9:56
Frederik Vesti fortsætter sit høje niveau, og har derfor fortsat kurs mod at vinde Formel 2-mesterskabet i denne sæson.
Frederik Vesta og Prema Team præsterer på et meget højt niveau for tiden. Derfor er det svært at se, hvem der skulle fravriste ham det samlede mesterskab i Formel 2.
Han har igen vist sig fra sin bedste side, da han under svære forhold fik timet sin tidtagning til perfektion. Det betyder, at han starter på 2.-pladsen bag sin holdkammerat Oliver Bearman.
For første gang under dette grandprix, var banen tør nok til, at kørerne kunne få slicks på bilerne. Det var dog kun muligt i ganske kort tid, inden regnen igen meldte sin ankomst.
Det formåede Prema at udnytte til perfektion, da de fik sendt sine to kørere ud, da det igen begyndte at regne.
Frederik Vesti var første mand på banen, og førte derfor feltet an. Bag sig havde han holdkammerat Oliver Berman, der bragte ham som guide.
Den danske racerkører havde fart på, da han ville nå at sætte en god omgangstid, inden regnen begyndte at vælte ned. Det nåede han, men hans holdkammerat var et halvt sekund hurtigere.
Victor Martins (ART) starter som nummer tre, da han var et sekund efter Vesti. Danskerens nærmest forfølger i mesterskabet, Théo Pouchaire (ART), var næsten tre sekunder efter. Han starter derfor på en 5.-plads.
"Vi kan takke vejrguderne for den. Jeg er bare ekstremt glad, for der er meget pres på i sådanne situationer, og det er meget vigtigt for mig at sikre P2," sagde Frederik Vesti ifølge Ekstra Bladet.
Mest læste