frederik vesti formel 1

Frederik Vesti ser frem til at rejse sig i Budapest efter hård weekend på Silverstone

Motorsportjul. 22 2023, 10:20
PREMA-kører Frederik Vesti 'skal maksimere pointene' under det kommende grandprix i Ungarn.
På det seneste har danske Frederik Vesti leveret en række flotte præstationer i Formel 2. Derfor fører han nu i den samlede stilling foran franske Theo Pourchaire.
Det har medført, at den danske racerkører også anses for at være en stærk kandidat til at vinde mesterskabet. Det kræver dog, at han holder tungen lige i munden, og bliver ved med at præstere.
Han fik en god start på sæsonen med en god præstation i Jeddah i marts. Her hentede han sin første sejr, og siden da er det blev til tre yderligere.
Omvendt forholder det sig for Pourchaire, der fik en skidt start på sæsonen. Stille og roligt har han forbedret sig, og har nu samlet 129 point.
I forbindelse med det kommende grandprix i Ungarn, har Frederik Vesti udtalt sig til pressen. Her gjorde han det klart, at det er vigtigt at få point med fra Ungarn.
"Jeg føler ikke rigtigt et ekstra pres. Jeg har det rigtig godt. Jeg føler, at vi er et rigtig godt sted," sagde han ifølge mediet FormulaNerds.
"Selvfølgelig havde Silverstone ikke den slutning på weekenden, vi håbede på. Fra vores side handler det bare om at fortsætte med at gøre det godt. Jeg ved, at jeg skal gøre det godt for at få point."
"Jeg sagde tidligere på året, at vi ved, hvad jeg skal gøre godt for at have en god weekend. For at have en god weekend, er vi nødt til at maksimere disse point, og det starter med træningen i morgen."
Mest læste