gettyimages 1250252389

McLaren-boss rasende efter stjernekørers afgang

Motorsportaug. 14 2023, 12:10
McLaren-boss Zak Brown er rasende over stjernens beslutning om ikke at efterkomme den aftale kontrakt med McLaren.
I en pressemeddelelse har McLaren-boss Zak Brown givet sin mening til kende om Alex Palou. Den spanske racerkører har for nylig afvist at slutte sig til McLarens IndyCar-team i 2024. Dette var der ellers blevet indgået en aftale om.
Palou har formået at imponere i IndyCar, og har endda været spået som efterfølger til Lando Norris i Formel 1. Men nu ser det ud til, at han har andre planer.
Norris underskrev i februar sidste år en ny aftale med McLarens Formel 1-hold. Det betyder, at han kan blive siddende bag rattet i sin bil til udgangen af 2025.
Derudover har McLaren også hente Oscar Piastri, som også er et lovende talent. Hans kontrakt løber til udgangen af den næste sæson.
I en alder af 26 år, bliver det derfor mere og mere utænkeligt, at Palou får et sæde i Formel 1 hos McLaren. Det er tilfældet, selvom han har vist en høj grad af dominans i IndyCar.
2021 NTT INDYCAR SERIES-mesteren har fravalgt McLaren, og vælger i stedet at slutte sig til Chip Ganassi Racing. Dette har fået Zak Brown til at rase mod den spanske kører.
"Jeg er ekstremt skuffet over, at Alex Palou ikke har til hensigt at overholde sine kontraktlige forpligtelser om at køre med os i Indycar i 2024 og derefter," lyder det fra Brown ifølge Bayla Sports F1.
"Dette er utroligt skuffende i betragtning af det engagement, han har givet os både direkte og offentligt. Og i forhold til vores betydelige investering i ham baseret på denne forpligtelse."
"Vi har investeret tid, penge og ressourcer i at forberede os på at byde Alex velkommen til vores team, fordi vi troede på ham og så frem til, at vinde IndyCar med ham."
Mest læste