gettyimages 1495665172

NASCAR-stjerne trækker sig fra løb - 3 familiemedlemmer fundet døde

Motorsportjun. 28 2023, 15:11
Den syvdobbelte NASCAR-mester Jimmie Johnson har trukket sig fra weekendens løb i Chicago, efter tre familiemedlemmer blev fundet døde.
Politiet i Muskogee i Oklahoma har tirsdag bekræftet, at de efterforsker drabet på tre af NASCAR-mester Jimmie Johnsons familiemedlemmer.
Mandag blev ligene af 69-årige Jack Janway, 68-årige Terry Janway og deres 11-årige barnebarn Dalton Janway fundet i et hjem i Muskogee. Det er en mindre by, der ligger omtrent 80 kilometer sydøst for Tulsa.
Dette bekræfter politiets talsperson Lynn Hamlin ifølge ABC7 News.
I samme ombæring har Hamlin meddelt, at efterforskerne mener, at Terry Janway står bag drabene. Angiveligt skulle hun have skudt sin mand og barnebarn, for derefter at tage sit eget liv.
Politiet blev sendt ud til hjemmet i Muskogee, efter at have fået en anmeldelse om skud. Efter anmeldelsen var blevet indgivet, lagde kvinden straks røret på.
Da politiet ankom til hjemmet, fandt de en afdød person nær hoveddøren. Efter at være trådt ind i hjemmet, kunne de høre et pistolskud fra længere inde i huset. Ifølge Hamlin fandt de derefter to yderligere personer døde.
Ligeledes har Hamlin bekræftet, at de tre afdøde personer er henholdsvis forældre og nevø til Johnsons kone, Chandra Janway.
Johnsons hold, Legacy Motor Club, annoncerede på Twitter, at de trækker Carvana Chevrolet 84 ud af weekendens NASCAR Cup Series-begivenhed i Chicago.
"Johnson-familien har bedt om privatliv på nuværende tidspunkt, og der vil ikke blive givet yderligere udtalelser," skriver holdet også på Twitter.
Derudover har NASCAR har også delt en meddelelse om sagen. Her udtrykker de selvfølgelig deres store sorg over nyheden.
"Vi er kede af de tragiske dødsfald blandt medlemmer af Chandra Johnsons familie. Hele NASCAR-familien giver Chandra, Jimmie og hele Johnson & Janway-familierne den dybeste støtte og kondolence i denne svære tid," lyder det.
Mest læste