NBA-fans reagerer på Kyrie Irvings overraskende beslutning

Foto: Mike Pont/Getty Images

På det seneste har der været stor tvivl om, hvor Kyrie Irving skulle fortsætte sin karriere. Nu har han truffet sin beslutning.

I de seneste måneder har der været spekuleret meget i, hvor Kyrie Irving skulle fortsætte sin karriere i NBA.

Det er der ikke længere nogen grund til at spekulere i. Den verdenskendte NBA-stjerne har nemlig truffet en beslutning om sin fremtid i den amerikanske basketballliga.

Fredag skrev flere amerikanske medier, at Irving har holdt møder med både Dallas Mavericks, Houston Rockets, Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, Miami Heat og Phoenix Suns.

Derfor har han haft mange muligheder for at finde sit næste hold. Selvom der har været mange at vælge mellem, har valget åbenbart ikke været specielt svært for Irving.

De fleste havde regnet med, at han ville bruge en del tid på at beslutte sig, da han netop havde mange hold at vælge mellem.

Til trods for, at han havde mange andre muligheder, har Irving været hurtig til at beslutte sig for at vende retur til Dallas Mavericks. Her han sikret sig en enorm kontrakt.

Det var Shams Charania fra The Athletic, der var først til at dele nyheden om, at Irving og Mavericks var blevet enige om en aftale.

Konkret er der tale om en treårig kontrakt, der har en værdi af 126 millioner dollars. Det er svarende til næsten 860 millioner danske kroner. Dermed bliver han også hos Mavericks, der hentede ham i en byttehandel i sidste sæson.

At Irving har besluttet sig for at blive hos Mavericks, har fået mange fans til at reagere på de sociale medier. En række af reaktionerne, kan du se herunder.

fredag 18. august 2023

tirsdag 15. august 2023