Paul Mullin scorer hattrick for Wrexham i storsejr

Wrexham-ejer Ryan Reynolds har lavet sjov efter Paul Mullins hattrick samt holdets seneste storsejr.

Wrexham var tydeligvis dukket op med henblik på at vinde, da de for nylig tørnede sammen med Morecambe. Og sejren formåede de bestemt at tage med fra banen, da de vandt med intet mindre end 6-0.

Efter kampen har klubbens ene ejer, Ryan Reynolds, lavet en smule sjov med resultatet. Han har nemlig udtalt, at han ‘ikke var rasende over resultatet’

Der gik ikke lang tid, inden The Red Dragons fik gang i kampen. Der skulle nemlig ikke gå mere end fem minutter, før Joel Senior sendte bolden i eget net. Dermed fik de bragt sig i front meget tidligt i kampen.

Tilsyneladende fik det skabt en form for momentum, for kun to minutter senere kom Paul Mullin til en chance, som han fik udnyttet. Oplægget kom fra Andy Cannon, og Mullin sparkede til bolden første gang, hvilket han gjorde med stor succes.

Efter cirka 35 minutters spil, blev der igen scoret, men denne gang var det ikke Mullin. Derimod var det Jacob Mendy, der stod for at score Wrexhams tredje mål.

Inden der var spillet en time, havde Mullin scoret sit hattrick. Mellem det 35. og 60. minut scorede han to gange, og fik derfor definitivt lukket ned for kampen på Racecourse Ground.

Alligevel var Phil Parkinsons tropper dog ikke helt færdige endnu, for James Jones ville også på måltavlen. Han scorede det sidste mål sent i kampen, hvilket hjalp dem med at kravle op på 2.-pladsen i tabellen.

Efter sejren delte Reynolds et opslag på de sociale medier for at udtrykke sin begejstring. Han delte Wrexhams eget opslag på sin story, hvor han skrev: ‘Ikke rasende over det resultat’.