Pokalsensation i Tyskland: Bayern München taber til bundhold fra tredje division

Bayern München led onsdag aften et chokerende nederlag, som sendte dem ud af den tyske pokalturnering.

Selvom Bayern München er et af de bedste hold i hele Europa, er der også dage, hvor spillet ikke vil fungere. Det oplevede de blandt andet onsdag aften, hvor de spillede en vigtig kamp i den tyske pokalturnering.

Her stod de overfor FC Saarbrücken, der spiller i den tredjebedste række i Tyskland. Derfor var der en klar forventning om, at Thomas Tuchels tropper ville vinde kampen overlegent. Men sådan gik det ikke.

Tværtimod lykkedes det for Saarbrücken at slå Bayern ud af den tyske pokalturnering. Med en sen scoring bragte de sig foran med 2-1, og dette resultat holdt de fast i, indtil dommerens slutfløjt lød.

Bayern fik ellers en god start på kampen. Allerede i det 16. minut gjorde Thomas Müller det til 1-0. Derefter skulle kampen helt frem til den forlængede spilletid i første halvleg, før endnu et mål blev scoret. Denne gang var det Patrick Sontheimer, der udlignede for Saarbrücken.

I anden halvleg forsøgte Bayern at lægge et større pres, men hjemmeholdet stod imod. I forlænget spilletid fik Marcel Gaus en stor mulighed i et kontraangreb, som han udnyttede. Dermed stod der pludselig 2-1 til Saarbrücken.

Nederlaget var dog ikke det eneste negative ved onsdag aften for Bayern. Her blev Tuchel også nødt til at skifte forsvarer Matthijs de Ligt ud efter blot 25 minutter, fordi han pådrog sig en skade.

Han har allerede misset flere kampe på grund af en skade i denne sæson, men nu er den gal igen. Derfor ventes han heller ikke at være klar til lørdagens topkamp mod Borussia Dortmund.