Rasmus Højlund på vej væk: Nu taler Atalanta-træner ud

Foto: Francesco Scaccianoce/Getty Images

Rasmus Højlund er blevet kædet sammen med flere klubber på det seneste, hvorfor et klubskifte ligger i kortene til sommer.

En række af de største klubber i Europa er blevet kædet sammen med danske Rasmus Højlund, som forventes at blive solgt, når sommerens transfervindue åbner.

Atalanta-træner Gian Piero Gasperini ved, at det bliver svært at hold fast i den 20-årige angriber, da det formodes, at der vil lande et stort bud efter denne sæson.

Serie A-klubben står i en situation, da gør, at de næppe vil kunne sige nej, hvis et stort bud kommer, og derfor forventes det ikke, at han befinder sig i klubben i næste sæson.

Efter Atalantas sejr over Roma mandag aften, blev det af Gasperini gjort klart, at der vil komme bud, der er for gode til at sige nej.

“Når man oplever en spiller på det niveau, så vil de europæiske topklubber flokkes om ham, og der vil komme bud, der vil være umulige for os at afvise,” sagde han til Rai Sport.

Derudover sendte han også rosende ord i retning af den danske angriber, der blev hentet til Atalanta sidste år.

“Teknisk og i mange andre aspekter har jeg næsten aldrig set en så stærk angriber på 20 år,” sagde han.

Han rundede dog også af med at slå fast, at der stadig er plads til forbedring, da der er flere punkter, hvor han ifølge Gasperini kan forbedre sit spil.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024