Red Bull mister toptalenter til største konkurrent

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Red Bull må sige farvel til to vigtige personer, der har besluttet at skifte til en af deres største konkurrenter, Ferrari.

Ferrari fortsætter med at rekruttere nyt personale, og denne gang har det ramt Red Bull, da de har hentet to vigtige ingeniører hos dem, skriver GPFans.

De to ingeniører har endnu ikke foretaget deres skifte fra Red Bull til Ferrari, da skiftet først vil blive gennemført forud for 2024-sæsonen.

Det er intet nyt, at dygtige personer skifter på tværs af topholdene i Formel 1, da de forskellige hold konstant forsøger at lokke talenter væk fra deres rivaler.

Ferrari arbejder aktivt på at hente nyt personale, efter en skuffende start på 2023-sæsonen, hvor de har haft vanskeligt ved at følge med både Red Bull, Mercedes og Aston Martin.

Det er også aggressiv rekruttering, der gjorde, at Aston Martin formåede at hente Red Bulls Dan Fallows samt vigtige tekniske medarbejdere fra både Red Bull, Ferrari og Mercedes.

Ifølge det italienske medie har Ferrari også gjort en stor indsats for at hente professionelt personale, da de i løbet af de seneste tre sæsoner har hentet 30 nye medarbejdere.

“To ingeniører er netop blevet ansat og har indstillet deres aktivitet hos Red Bull. De er klar og vil arbejde i Maranello i 2024,” lyder det.

“Men deres navne er endnu ikke offentliggjort, og det vides heller ikke, hvor stor en forskel, de kan gøre.”

Ferrari har i alt ansat 30 nye teknikere i de seneste tre år, som de har hentet fra tophold som Red Bull og Mercedes.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024