Stig Tøfting griner hele vejen til banken: Scorer kæmpe millionoverskud

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting har god grund til at smile stort for tiden. Han har nemlig netop afleveret et rigtig godt regnskab.

Det er efterhånden en del år siden, at Stig Tøfting stoppede med at spille fodbold. Men det betyder ikke, at han er færdig med at tjene penge.

Det viser et nyt regnskab for hans investeringsselskab, som netop har aflagt det bedste regnskab i hele selskabets historie.

Overskuddet efter skat lyder på intet mindre end 2,8 millioner kroner. Det er et rigtig flot resultat i sig selv, men er især imponeret med året forinden.

Året før leverede Stig Tøftings investeringsselskab nemlig ikke engang et overskud.

Derimod lød årets resultat dengang på et underskud på 289.368 kroner.

Selvom man måske skulle tro det, så er det faktisk ikke hans primære forretninger, der har skabt det store overskud.

Det betyder, at pengene ikke stammer fra hverken konsulentbistand, foredrag eller coaching.

Derimod er det investering i unoterede aktier, som har givet ham den store gevinst. Det betyder, at han har investeret penge i en eller flere virksomheder, der ikke er børsnoterede.

Det store overskud medfører, at egenkapitalen i selskabet også er steget. Den lyder nu på 4,2 millioner kroner, hvorfor Stig Tøfting kan glæde sig over at have en polstret bankkonto.

Den tidligere fodboldspiller og profileret tv-vært ønsker dog ikke at kommentere på det ellers flotte regnskab.

Stig Tøfting indstillede sin karriere tilbage i 2007. Inden da nåede han at spille for en lang række klubber. Det omfatter blandt andet AGF, Hamburger SV, MSV Duisburg m.fl.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024