Stjæler opmærksomheden: Vild Erling Haaland romance midt på banen

Foto: Berk Ozkan/Anadolu Agency via Getty Images

Erling Haaland var lørdag aften med til at vinde Champions League med Manchester City. Dette blev fejret på banen sammen med kæresten Isabel Haugseng Johansen.

Lørdag aften havde Erling Haaland god grund til at være i godt humør. Den 22-årige stjerne vandt nemlig Champions League sammen med Manchester City.

Da han var glad for den flotte bedrift, havde han ikke lyst til at fejre det alene. Derfor tog han sin 18-årige kæreste Isabel Haugseng Johansen med ind på banen.

I lang tid har der været rygter om deres forhold, men ingen af dem har bekræftet det. Det har de ikke gjort, selvom det faktisk er kommet frem, at hun for nylig flyttede ind hos ham i Manchester.

Lørdag aften lagde de dog ikke skjul på deres kærlighed til hinanden. Efter kampen fik hun nemlig lov at komme ind på banen, for at fejre sin fire år ældre kæreste.

Her blev der både uddelte kram og tårer, men på et tidspunkt endte parret med at tiltrække sig yderligere opmærksomhed. Det gjorde de, da Isabel dækkede hende selv og Haaland med et norsk flag. Hvad der skete under flaget, ved omverdenen ikke.

Haaland har ikke blot kunnet glæde sig over, at han nu kan kalde sig Champions League-vinder. Det er nemlig ikke den eneste bedrift, han har opnået i denne sæson.

Han og Manchester City har nemlig også vundet FA Cup og Premier League. Dermed kan de prale af at være det første engelske hold til at vinde en treble siden 1998/99-sæsonen.

Derudover har han også imponeret foran mål, da han i denne sæson har scoret 52 mål i 53 kampe. Ud af disse mål, er 36 af dem blevet scoret i Premier League.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024