‘Tag ikke sagen i egen hånd’: Erik ten Hag sender advarsel til United-stjerne

Erik ten Hag havde en meget klar besked til United-talentet, som han skiftede ud efter kun 36 minutter.

Efter 36 minutter på banen i venskabskampen mod Borussia Dortmund, valgte Erik ten Hag at hive United-talentet Omari Forson af banen.

Efter et nederlag på 2-0 til Real Madrid, havde United håbet på at kunne runde deres sæsonopstart af med en sejr over Dortmund.

På et tætpakket Allegiant Stadium i Paradise, Nevada, kunne United ikke nå i mål med dette. Derimod tabte de 3-2 til Bundesliga-klubben, efter to mål af Donyell Malen og et enkelt mål af Youssoufa Moukoko.

De to mål for United, blev scoret af hhv. Diogo Dalot og Antony. Under kampen viste Ten Hag, at han kan være en brutal træner, da han skiftede Forson ud efter kun 36 minutter.

Forson gjorde et forsøg på at tackle Dortmund-angriber Karim Adeyemi, inden han så ud til at sparke ud efter Julian Ryerson.

Det fik både Ryerson og Adeyemi til at reagere, hvorfor der forekom et sammenstød mellem Forson og sidstnævnte. Det resulterede i, at kampens dommer måtte give en advarsel til de to unge spillere.

På sidelinjen var Ten Hag synligt rasende over det, og besluttede derfor at afløse Forson med Antony. Efterfølgende gav han en opsang til det 19-årige talent.

“Hvis der var VAR, var han blevet udvist,” sagde Ten Hag efter kampen ifølge Sportbible.

“Han spillede en god kamp, og modstanderen bliver irriteret på ham, så det er en læringskurve. Men tag det ikke i egne hænder.”

“Du kan ikke være dommer. Du skal spille fodbold, du skal slå din modstander, og du skal score. Det er den bedste måde at reagere på.”