gettyimages 1307759313

Jannik Sinner kommer med dyster forudsigelse om Novak Djokovics karriere efter ATP Finals-nederlag

Tennisnov. 20 2023, 16:22
Jannik Sinner er kommet med en ildevarslende forudsigelse om Novak Djokovics karriere, efter at have tabt i ATP Finals-finalen.
Søndag lykkedes det Novak Djokovic at vinde ATP Finals for syvende gang i sin karriere.
Det er han den eneste spiller i historien, der har formået at gøre.
I finalen stod han overfor den unge Jannik Sinner, som han vandt overbevisende over med cifrene 6-3, 6-3.
Kun få dage forinden havde han tabt til den italienske stjerne i gruppespillet. I finalen var det dog tydeligt, at serberen var bedst.
Efter kampen udtalte Sinner sig om Djokovics fremtid. Her gjorde han det klart, at han er sikker på, at han ikke stopper i nærmeste fremtid.
Derfor er den italienske tennisstjerne også sikker på, at de ikke 'slipper af med' Djokovic i nærmeste fremtid.
Det er naturligvis en dyster forudsigelse for de unge spillere, der venter på at tage over.
"Hans krop er i en utrolig form. Vi kommer til at se ham i jeg ved ikke, hvor mange år endnu," sagde han efter kampen foran 12.000 tilskuere.
Selvom det kan betyde, at spillere som Sinner, Holger Rune og Carlos Alcaraz må vente med at tage over, bliver italieneren inspireret af Djokovic.
Han er især inspireret af, at han har formået at holde sig i form i så mange år.
"Hvad jeg sagde på banen er, at han er en inspiration, fordi han har arbejdet på den rigtige måde gennem alle årene og da han var yngre, for at nå dette punkt," sagde han.
"Det er også et af mine mål, ikke? Det handler ikke kun om at spille én sæson. Du ser denne sæson, og du siger: 'Okay, jeg spillede godt'. Men du skal spille hver sæson på en god måde, og du skal nå en vis alder, som er 35, 36 eller 37 år. Du skal stadig kunne mærke kroppen på den rigtige måde."
Se hele interviewet her:
Mest læste