gettyimages 1497588518

Verdensetter chokerer fans ved at spille med tape over munden

Tennisaug. 10 2023, 11:00
Tennisstjernen Iga Swiatek har overrasket sine fans, da hun under en træning blev spottet med tape for munden.
Det er ikke hver dag, at man får mulighed for at se Iga Swiatek træne. Det er dog slet ikke hver dag, at man får mulighed for at se hende træne, mens hun har tape for munden.
Den 22-årige verdensetter har forvirret både fans og journalister, efter at være blevet spottet med tape for munden under en træning.
Der var tale om træning forud for Canadian Open, som bliver spillet i disse dage.
Billeder af den polske stjerner er gået viralt på de sociale medie. På disse billeder ser man, at hun har fået tape for munden, mens hun arbejder hårdt på banen.
I slutningen af sin træning valgte hun at fjerne tapen, men det har alligevel skabt forvirring hos hendes fans. Flere af dem har henvendt sig til de sociale medier for at få svar.
Ifølge Fox Sports er der en fan, der har skrevet på Twitter, at vedkommende er 'fascineret og forvirret over det'. Andre stiller blot spørgsmålstegn ved, hvad det drejer sig om.
"Mange trænere vil være meget interesserede i denne nye træningsmetode," har tennisjournalisten Kamakshi Tandon skrevet.
Efterfølgende har Swiatek selv forklaret, hvad der var årsagen til det. Her har hun også afsløret, at hun endnu ikke kender de fulde fordele.
"Det er sværere at trække vejret, når du kun trækker vejret gennem din næse, og det er lettere for min puls at stige. Men jeg vil ikke være i stand til at forklare det ordentligt, fordi jeg ikke er ekspert," sagde Swiatek.
Mest læste