Thomas Frank: Frank Lampard tabte Chelsea-kampen før kick-off

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Brentford-træner Thomas Frank mener, at Chelsea tabte kampen, inden den overhovedet blev fløjtet igang.

For første gang siden 1993 har Chelsea tabt fem kampe i træk på tværs af alle turneringer. Den femte kamp i denne række blev deres 2-0-nederlag til Brentford.

Kampen blev åbnet med et selvmål af Cesar Azpilicueta, som blev fulgt op med et mål af Bryan Mbuemo, inden dommeren fløjtede af. Det betyder, at Brentford nu ligger på en 9. plads i Premier League, hvor de er otte point foran Chelsea.

Efter kampen hentydede Thomas Frank til, at Lampard og co. havde tabte kampen, inden den overhovedet var startet.

Den danske træner, der i de seneste år har været kædet sammen med flere klubber i Premier League, men stadig står i spidsen for Brentford, sagde, at han var glad for, at Lampard udviste respekt.

“Selvfølgelig er man glad for, at de viste os så meget respekt, men jeg var overrasket,” sagde han efter kampen til SkySports.

Lampard stillede med Enzo Fernandez, Mateo Kovacic, N’Golo Kante og Conor Gallagher på midtbanen, mens Raheem Sterling var den eneste offensive spiller på banen.

I stedet befandt både Christian Pulisic, Joao Felix, Mykhailo Mudryk, Hakim Ziyech, Noni Madueke og Pierre-Emerick Aubameyang på bænken.

Da startopstillingen blev offentliggjort, gik der ikke lang tid, før den blev mødt af kritik på de sociale medier:

“Frygtelig startopstilling. Hvorfor er han besat at spille med kun én angrebsspiller? Vi spiller mod Brentford hjemme,” skrev en bruger.

“Negativ taktik, forkert opstilling, og spiller uden angribere i starten af kampen. Jeg ved, at vi klarede os dårligt med Graham Potter, men dette er et niveau under. Jeg vil altid støtte Chelsea, men det er deprimerende,” skrev en anden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024