Ung Jumbo-rytter drømte om at køre med Jonas Vingegaard

Foto: David Ramos/Getty Images

Den unge Jumbo-Visma-rytter har afsløret, at det i flere år har været et mål at køre sammen med Jonas Vingegaard.

Jonas Vingegaard kan se frem til at få tre nye holdkammerater på Jumbo-Visma. Desuden ændrer holdet navn til Visma-Lease a Bike. De tre nye ryttere er blevet forfremmet fra deres ungdomshold, Jumbo-Visma Development Team.

To af disse ryttere kender Vingegaard på forhånd, da de allerede har kørt et løb sammen med ham. Det fik de muligheden for at prøve kræfter med under det spanske løb O Gran Camiño. Nu en af disse ryttere, Loe van Belle, om sin fremtid på det hollandske hold.

“Det var vildt cool. At køre på samme hold som Jonas Vingegaard og alle de andre store navne havde været et af mine mål i årevis,” siger han til Jumbo-Vismas hjemmeside.

Netop O Gran Camiño var en stor succes for Vingegaard, da han ikke blot vandt løbet, men også alle etaper. Derfor var det en meget dominerende indsats fra danskeren.

Den 21-årige Van Belle kan se frem til sådanne oplevelser på mere regelmæssig basis. Han har nemlig fået en kontrakt med Jumbo-Visma, der løber til udgangen af 2026,

“At køre med gutterne fra WorldTour-holdet er en oplevelse, som ingen kan tage væk fra mig. Man får lyst til mere. Heldigvis kommer det til at ske oftere i de kommende år,” siger han.

Den unge rytter fortæller også, at han har givet ham og de øvrige ungdomsryttere mulighed for at køre med på højeste niveau.

“Fordi holdet har givet os lov til at vænne os til at køre på det højeste niveau, er det sidste skridt nok ikke så stort. Jeg følte mig meget velkommen på holdet,” siger hollænderen.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023