Lionel Messi scorede to gange, da Inter Miami vandt over FC Dallas, og dermed sikrede sig en plads i kvartfinalen i Leagues Cup.

Lionel Messi har fået en rigtig god start på livet i Inter Miami. Hans flotte niveau fortsatte i kampen mod FC Dallas, som skulle ud i en straffesparkskonkurrence, inden den blev afgjort.

Begge hold scorede fire mål i den ordinære spilletid, inden Miami trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen.

Messi scorede yderligere to mål, hvorfor han nu har scoret syv mål i fire kampe, efter sit skifte til Miami.

Hans vigtigste mål var et nydeligt frispark, der blev sparket i nettet i det 85. minut. Det var et vigtigt mål, da han med denne scoring udlignede til 4-4.

Den argentinske stjerne var også første mand på måltavlen, da han scorede med et skud fra kanten af feltet. Bolden kom fra Jordi Alba, som han også spillede sammen med i FC Barcelona.

Efter blot seks minutter gjorde han det 1-0, men derfra var kampen meget lige. I sidste del af kampen var der igen brug for Messis magi, og han leverede, da han scorede et flot frisparksmål.

Som han har gjort det så mange gange før, leverede han et næsten perfekt frispark. Dermed scorede han sit andet mål i kampen, og fik gjorde det til 4-4.

Efterfølgende måtte de to hold ud i en straffesparkskonkurrence, inden kampen kunne afgøres. Første skud blev taget af Messi, og han udnyttede naturligvis sin chance.

Herfra gik det frem og tilbage, indtil Paxton Pomykal sendte en bold over overliggeren. Dermed havde Miami muligheden for at vinde kampen.

Denne mulighed fik den 18-årige Cremaschi, hvilket han udnyttede. Han formåede at sende bolden i nettet til stor glæde for resten af truppen.