Det er ikke hver dag, at man hører om, at der bliver udrettet mirakler i den skotske Championship. Men lørdag var det netop, hvad der skete.

Lørdag aften var der kamp mellem Raith Rovers og Arbroath, der ligger hhv. først og næstsidst i den skotske Championship.

Det førende hjemmehold var godt på vej til at sikre sig endnu en sejr. Dermed ville de også have opnået en sejrsstime på hele 12 kampe i træk.

Efter omtrent en times spil havde først Dylan Easton og siden Jack Hamilton bragt dem i front med 2-0. Og da Arbroath desuden har store problemer med skader, lignede det en sikker sejr til førerholdet.

Faktisk stod det så slemt til for Arbroath, at de kun havde fire ud af otte tilgængelige udskiftere med. Derfor var det heller ikke en sjov situation for dem, da forsvarer Aaron Steele blev skadet kort før 2-0-målet. Det resulterede i, at de var nødt til at sende reservemålmand Ally Adams på banen.

Han fik dermed sin debut for klubben i en alder af 32 år. I sommer skiftede han nemlig til klubben fra amatørklubben Musselburgh Athletic i sommer.

Det er dog vigtigt at slå fast, at han ikke blev sendt på banen som målmand. Derimod kom han ind og overtog rollen som angriber, da der ikke var andre spillere, der kunne erstatte Steele.

Derfor var der heller ikke den store udsigt til, at kampen ville blive en succes for Arbroath, der fortsat var bagud med to mål. Men det viste sig, at Adams skulle blive manden, der ville lave om på dette.

Efter omtrent 20 minutter på banen sendte han et sandt drømmehug af sted fra 25 meters afstand. Bolden ramte overliggeren og endte derefter i målet, hvilket reducerede stillingen til 1-2.

Ti minutter før tid fik de et straffespark, som blev udnyttet til at udligne til 2-2, og dermed kunne Arbroath tage et point med fra banen.