shutterstock 1647572179

Tæt på at trække sig: Viktor Axelsen dybt frustreret

Badmintonokt. 19 2023, 9:04
Det var ikke en positiv Viktor Axelsen, der udtalte sig til pressen efter onsdagens kamp mod Magnus Johannesen.
Selvom han netop havde vundet sin første kamp ved Denmark Open, var det ikke en glad Viktor Axelsen, der udtalte sig til pressen.
Efter kampen kunne han nemlig afsløre, at han er blevet ramt af en skade. Ikke nok med det, så fortalte han også, at skaden kan få ham til at trække sig. Det er derfor ikke sikkert, at han kommer i aktion torsdag.
"Jeg har det sgu ikke supergodt fysisk, så chancerne for, at jeg kommer til at spille i morgen (torsdag red.), er rigtig små på nuværende tidspunkt," sagde han til TV 2 Sport.
"Jeg har noget med min venstre fod og underben. Det føltes fint inden kampen. Da vi først gik i gang med at spille, var det ikke godt, så det er dybt frustrerende."
Han forklarede også, at det ikke er en helt ny skade. Derimod er det noget, han har været plaget af i en uges tid. Ifølge den danske badmintonstjerne skulle der være tale om en overbelastning.
På trods af sin skade formåede han at besejre landsmanden Magnus Johannesen i to sæt. Ikke nok med det, så var det endda også en ganske overbevisende sejr.
Efter kampen fortalte Axelsen, at det kun kunne lade sig gøre, fordi han bed smerten i sig under kampen.
At han selv er født og opvokset i Odense, gør det bestemt ikke lettere for Axelsen at acceptere, at han måske må trække sig.
Til TV 2 Sport fortalte han, at han bliver nødt til at trække sig fra torsdagens kamp, hvis ikke hans fod får det bedre. Har han lige så ondt som under onsdagens kamp, har han ikke planer om at stille klar til sin kamp.
Mest læste