gettyimages 1486253202

Jumbo-Visma forsætter oprustning: Her er Vingegaards nye holdkammerat

Cyklingapr. 30 2023, 6:33
Jonas Vingegaard kan se frem til at få en ny holdkammerat, da Team Jumbo-Visma har hentet forstærkninger.
Inden længe vil Jonas Vingegaard få en ny holdkammerat, da Jumbo-Visma har hentet den 23-årige Matteo Jorgenson.
Sådan lyder det fra mediet HLN.
Dermed fortsætter de med at udvide deres hold med store talenter, der vil komme til at træne og konkurrere med store navne som danske Vingegaard, Wout van Aert og Primoz Roglic.
Jumbo-Visma var ikke ene om at have et ønske om at hente den unge rytter. Flere andre hold gjorde efter sigende et forsøg på at sikre hans underskrift.
Blandt andet skulle der også have været interesse fra hold som Soudal - Quick-Step og INEOS Grenadiers, men i sidste ende var det Vingegaards hold, der løb med hans krusedulle på papiret.
I skrivende stund deltager Jorgenson i Romandiet Rundt, hvor han befinder sig på en samlet 2. plads forud for femte og sidste etape, der køres søndag.
Jorgenson bliver af mange set som værende en ung rytter med et stort potentiale, og hans kontrakt med Jumbo-Visma komme næppe til at betyde, at forventningerne til ham bliver mindre.
Ved at have hentet det amerikanske talent, der for tiden kører for Movistar Team, viser Jumbo-Visma, at de arbejder seriøst med at bygge et hold til fremtiden.
For nylig skrev de også under på en ny aftale med stjernen Cristophe Laporte, som derfor også vil være en del af fremtidens hold hos Jumbo-Visma.
Efter at de også har fået 23-årige Jorgenson i fold, er der en god chance for, at det hollandske hold går en lys fremtid i møde.
Mest læste