gettyimages 1680151114

Så meget skal Jumbo betale for Cian Uijtdebroeks

Cyklingdec. 11 2023, 10:40
Det bliver ikke billigt for Jumbo-Visma at få fingrene i Cian Uijtdebroeks, der kører for BORA – hansgrohe.
En af de helt store historier i cykelverdenen, er Cian Uijtdebroeks' skifte til Jumbo-Visma. Først blev det meddelt, at han havde skrevet under med det hollandske hold.
Kort tid efter sendte BORA – hansgrohe en opsigtsvækkende opdatering ud på det sociale medie X. Her skrev de, at han er under kontrakt med dem, og at han skal køre for holdet i den kommende sæson.
Ifølge mediet WielerFlits er det muligt for Jumbo-Visma at hente det unge talent. For at kunne dette, skal de dog have den helt store pung frem. Efter sigende vil BORA – hansgrohe have en million euro, svarende til cirka syv millioner kroner, for at spille ham.
Mediet har denne information fra en kilde på holdet, men det er ikke blevet officielt bekræftet. WielerFlits har kontakt holdchef Ralph Denk, men han er ikke vendt tilbage på deres henvendelse.
Den 20-årige belgiers kontraktdetaljer er ikke blevet offentliggjort. Til gengæld er der meldinger om, at købsprisen er svarende til 10 gange Uijtdebroeks' årsløn.
Ender det med, at Uijtdebroeks skifter til Jumbo-Visma, er det ikke første rytter, der skifter mellem de to hold.
Tidligere på året blevet det meddelt, at Primoz Roglic havde fået ophævet sin kontrakt med Jumbo-Visma. Kort tid efter offentliggjorde BORA – hansgrohe, at de havde indgået en toårig aftale med den slovenske stjerne.
Hvad det ender med i forhold til Uijtdebroeks, er svært at spå om. Det er dog helt sikkert, at der ikke er blevet sagt det sidste ord i sagen endnu.
Alt tyder dog på, at det belgiske talent selv ville foretrække at kunne fortsætte sin karriere hos Jonas Vingegaard og co.
Mest læste