luke littler kaereste

16-årig Luke Littler har taget alle med storm: Her er hans kæreste

Dartjan. 03, 11:13
Den blot 16-årige Luke Littler har taget verden med storm. Han har nemlig været en sand sensation ved VM i dart.
Hvad enten man har interesse for dart eller ej, har man næppe kunnet undgå at høre om Luke Littler. Den 16-årige brite har nemlig taget dartverdenen med storm, hvilket har skabt overskrifter verden over.
For nylig gjorde han sig bemærket, da han besejrede den 34 år ældre Brendan Dolan i kvartfinalen i Alexandra Palace i London. Dermed fik han igen slået fast, at han har en stor fremtid foran sig.
Efterfølgende fik han mulighed for at fejre den store triumf med sin kæreste, Eloise Milburn. Kort efter at have sikret sig en plads i semifinalen, fandt Littler sin kæreste, som fik et kys på læberne.
Det står i kontrast til, hvordan parret har opført sig under resten af turneringen. Her har de holdt lav profil, men på dette tidspunkt kunne de tydeligvis ikke lade være. Og det er fuldt forståeligt, da glæden strålede ud af Littler og hans fem år ældre kæreste.
Ifølge B.T. er det ikke kun Littler, der har en stor interesse for dart. Det samme gør sig gældende for Milburn, som selv spiller dart på amatørniveau. Derfor er hun naturligvis særligt glad for at se hendes kæreste have stor succes.
Af denne grund var det heller ikke overraskende, at hun var ved hans side tirsdag aften, hvor han spillede sin karrieres hidtil største kamp.
Her stod han nemlig over for Rob Cross i VM-semifinalen. Selvom Cross er nummer otte i verden og blev verdensmester i 2018, så vandt Littler kampen og har derfor kvalificeret sig til finalen.
Hvis han formår at vinde VM-finalen, vil han for alvor skrive sig ind i historiebøgerne. Det vil nemlig være en af de største bedrifter i sportens historie.
Mest læste