luke humphries vm i dart

Luke Humphries viser sin sande kulør med kommentar om Luke Littler

Dartjan. 04, 11:56
Den nykårede verdensmester i dart, Luke Humphries, har vist sin sande kulør med udtalelser om Luke Littler.
Luke Humphries har bevist, at han er en god fyr, da han har givet Luke Littler den ros, som han fortjener.
Det var den 28-årige Humphries, der leverede den bedste præstation Paddy Power PDC World Darts Championship-finalen. Dermed blev han også den eneste spiller, der slog den 16-årige Littler ved denne udgave.
Det var ellers Littler, der kom bedst fra start, da han hurtigt fik skabt sig et forspring. Humphries gav ikke op, og lykkedes med at vende kampen på hovedet, så han til sidst kunne tage sejren.
"Jeg siger ikke bare dette, fordi det vil glæde alle," sagde han i sit interview med Sky Sports efter kampen.
"Luke har været et utroligt talent – ikke kun omkring dartskiven. Han har været fantastisk med de medier, der er kommet til ham."
"Han håndterede nederlaget så godt nu her. Han sagde: 'Gå ud og fejre det'. Du vil aldrig se en mere jordnær 16-årig knægt end ham."
Humphries gjorde det også klart, at han mener, at Littler har fortjent en plads i Premier League. Det kræver dog, at den 16-årige sensation også selv har lyst til at spille der.
"Han er bare noget andet. Jeg håber virkelig, at han er i Premier League. Hvis han ikke vil spille i den, så fair nok," lød det fra ham.
"Men jeg tænker, at det ville være en fornøjelse at spille sammen med ham i år. Han er en af de bedste spillere i verden. Det er der ingen tvivl om."
Littler har overrasket alle ved VM i dart, da han var nærmest ukendt forud for turneringens start. I dag er han kendt hele verden over.
Mest læste