luke littler dart

Luke Littler afslører besked på 8 ord fra David Beckham

Dartjan. 19, 12:10
Dartstjernen Luke Littler er blevet kendt i hele verden efter sin sensation ved VM i dart. Det har medført, at han har fået beskeder fra flere store stjerner.
Den blot 16-årige Luke Littler er fra den ene dag til den anden gået fra at være ukendt til at være verdenskendt. Det kræver blot et kig på hans sociale medier at finde ud af dette.
Torsdag aften vendte han retur til professionel dart, efter at have tabt i VM-finalen. Her spillede han mod Luke Humphries, der endte med at vinde 7-4.
Anderledes gik det dog torsdag aften i Bahrain Masters, hvor Littler spillede mod Man Lok Leung. Her kunne han nemlig glæde sig over en sejr på 6-3.
For få dage siden var han blevet inviteret med som særlig gæst på Old Trafford.
Her fik han muligheden for at møde både Sir Alex Ferguson og Bruno Fernandes. Og nu har han afsløret, at han også har stiftet bekendtskab med en anden United-legende.
"Jeg gik fra 4.000 til en million følgere. Den store er David Beckham. Han skrev noget lignende 'Godt gået, en gang rød, altid en rød'," siger Littler i BBC One Show.
I dette interview fortæller Littler også om sine tidlige dage med dart i St Helens Dart Shop. Det var her, han blev opdaget af Karl Holden, der endte med at blive hans første mentor.
"Det hele kommer fra denne mand, hvor jeg startede. Det er her jeg er nu. Så forhåbentlig vil jeg betale min del, når jeg vinder VM. Det har været vanvittigt for mig selv og godt for Karl," siger han.
Han fortæller også om, hvordan han fandt sin store kærlighed til dart. Den stammer nemlig fra hans far.
"Jeg så bare op til min far. Han spillede i huset og ikke på værtshuset. Vi var engang i en butik, hvor jeg kunne vælge legetøj, og jeg valgte en magnetisk dartskive. Hvad ville der være sket, hvis jeg ikke havde hentet den magnetiske dartskive?" siger han.
Mest læste