gettyimages 1873016230

Luke Littler: 'Jeg har ikke kastet en dartpil siden VM-finalen'

Dartjan. 18, 15:20
Luke Littler siger, at han ikke har kastet en eneste dartpil, siden han spillede i finalen ved PDC World Darts Championship.
Den blot 16-årige Luke Littler blev den yngste person til nogensinde at vinde en kamp ved VM i dart. Inden turneringen var han stort set ukendt, men i dag er han kendt i hele verden.
Han kan desuden glæde sig over, at han formåede at spille sig hele vejen til finalen. Selvom det endte med et nederlag, fik han alligevel 200.000 pund med i præmiepenge. Det svarer til cirka 1,7 millioner kroner.
I finalen stod han overfor Luke Humphries, som han tabte til. Nu varer det dog ikke længe, inden han vender tilbage. Det gør han nemlig ved Bahrain Darts Masters, som starter torsdag.
Luke Littler har udtalt sig til mediet ITV. Her har han fortalt om, hvor meget hans liv har ændret sig på det seneste.
"Det har været vanvittigt. Verdensmesterskaberne ændrede mit liv, min families liv, mine sociale medier. Det hele er blevet vanvittigt," sagde han.
"Vi tog til Wales i sidste uge, familien og mig, for at slappe af. Jeg har ikke kastet en pil siden VM-finalen, så hvad der end sker i Bahrain, sker."
I dag har den unge dartspiller over en million følgere på Instagram. Det har givet ham nogle muligheder, som han ikke havde før. Blandt andet blev han inviteret med til kampen mellem Manchester United og Tottenham. Her fik han taget et billede med Sir Alex Ferguson.
"Min far er lidt ældre, så han så alt, hvad Manchester United opnåede under Sir Alex Ferguson. Jeg så sidste del af hans United-karriere, men alt, hvad jeg ønskede, var min bedste signing. Men de sagde, at han ville møde mig," sagde han.
"Han sagde til mig: 'Hold dig på toppen og fortsæt med at være dedikeret'. Det var bare fantastisk at møde ham."
Mest læste