luke littler dart

Satte spørgsmålstegn ved Luke Littlers alder: Her er beviset

Dartjan. 03, 18:21
Det er ikke alle, der har troet på, at Luke Littler faktisk er 16 år. Men nu er et bevis blevet offentliggjort.
Der er mange, der har haft svært ved at tro på, at dartsensationen Luke Littler er en 16-årig dreng. Han ser nemlig markant ældre ud på grund af hans kraftige statur og fuldskæg.
Den unge stjerne har sikret sig en plads i finalen ved VM i dart. Det er han den yngste spiller i historien, der har formået at gøre. Pladsen sikrede han sig, da han i semifinalen vandt over Rob Cross, som er tidligere verdensmester.
På de sociale medier har det dog været diskuteret meget heftigt, hvorvidt han rent faktisk er 16 år gammel. Mange mener nemlig, at han ser en del ældre ud, end han er. Og hans imponerende spil har også været med til at støtte op omkring dette.
Tilsyneladende har der været så meget diskussion om det, at der nu er blevet offentliggjort et bevis på det. Derfor er der ikke længere nogen tvivl om det. Onsdag offentliggjorde Talk TV et billede af hans dåbsattest, som du kan se herunder.
Her kan man se, at Luke Littler blev født den 21. januar 2007, hvorfor der ikke længere er grund til at stille spørgsmålstegn ved hans alder.
Det er dog ikke kun på grund af hans alder, at han har fået en del opmærksomhed ved VM i dart i Alexandra Palace i London. På det seneste er der også en del, der har lagt mærke til hans måde at forberede sig til kampene på.
"Jeg skal bare gøre, hvad jeg har gjort hidtil. Fra morgenstunden vil jeg gå efter min omelet med skinke og ost, så spiser jeg senere en pizza, inden jeg træner på dartskiven. Det er, hvad jeg har gjort hver eneste dart," siger Luke Littler ifølge B.T.
Mest læste