gettyimages 1528399278

17-årige Anders Vejrgang vinder FIFA-turnering: Scorer to millioner kroner

E-sportjul. 10 2023, 10:09
Der kan være rigtig mange penge at tjene på at være professionel gamer. Det er danske Anders Vejrgang et levende bevis på.
Hvis man er dygtig til at spille FIFA, kan der være stor summer at tjene på det. En af dem, der har bevist dette, er danske Anders Vejrgang.
Han er blevet kendt i store dele af verden, for at være lidt af fænomen med en controller. Derudover har det også haft indflydelse på, at han kun er 17 år gammel.
Søndag aften beviste han igen, at han er en af de bedste i verden til at spille FIFA. Her vandt han FIFAe Club World Cup sammen med sin tyske makker Umut Gültekin.
Det er ikke kun æren, der følger med at have vundet den store turnering. De to FIFA-spiller kan også glæde sig over at kunne dele en pengepræmie på 300.000 dollars, hvilket svarer til cirka to millioner kroner.
Turneringen blev afholdt i Saudi-Arabien, hvor de mødte to britiske spillere i finalen. De var ikke en seriøs trussel for Vejrgang og Gültekin, der endte med at vinde 3-2.
"Min bror og min holdkammerat," skriver Umut Gültekin om danskeren efter deres triumf.
Tidligere på året blev Vejrgang interviewet af DR. I denne forbindelse forklarede han, at der er et stort pres forbundet med at spille de store turneringer. Dette er især tilfældet, når de skal afgøres.
"Vi spiller alle sammen for at spille på de store scener. Man bliver meget mere nervøs af at sidde oppe på scenen mod sine modstandere, men det er også det, der gør det sjovt at spille. For man mærker virkeligt, at man spiller for noget," udtalte han dengang.
Mest læste