gettyimages 1359692445

Dansk nedtur: Astralis taber semifinalen og ude af IEM Cologne

E-sportaug. 06 2023, 11:38
De viste gode takter i sejren over Heroic fredag aften, men lørdag mødte Astralis sine overmænd i form af G2
Det danske Counter-Strike-hold Astralis havde ikke succes med at spille sig i finalen ved IEM Cologne i Tyskland. Det er en af de største turneringer i kalenderen.
Lørdag aften tørnede de sammen med G2 i semifinalen, hvilket endte med et nederlag.
Derfor er Astralis ude af den store turnering, men det betyder ikke, at finalen er helt uden dansk tilstedeværelse. Danske Rasmus 'HooXi' Nielsen er nemlig en del af holdet hos G2.
Astralis endte med at tabe kampen over to maps med cifrene 16-12 og 16-9. Det var anden gang i denne turnering, at G2 fik ram på Astralis.
Det danske hold kom ikke specielt godt fra start, da de kom bagud 4-10 i første map. På trods af dette, fortsætte de med at kæmpe. Til sidst lykkedes det at spille sig til stillingen 11-11.
Herfra var det igen G2, der overtog kampen. De lod kun Astralis vinde én runde mere, inden de fik lukket første map til deres fordel.
Også i andet map var det G2, der kom bedst fra start, da de bragte sig i front med 0-5. Det danske hold fik reduceret til 6-7, men igen stak G2 af, og endte med at tage den samlede sejr.
På trods af nederlaget, har Astralis-spillerne på de sociale medier givet udtryk for, at de er tilfredse med deres indsats.
For nylig blev en del af spillerne på holdet skiftet ud. Derfor har de endnu ikke haft meget tid til at lære at spille sammen. Både Victor 'Staehr' Staehr og Johannes 'b0RUP' Borup er for nylig blevet hentet til Astralis.
Mest læste