fifa stopper

Dansk verdensmester stopper som 24-årig: 'Det har været en ekstremt svær beslutning'

E-sportnov. 01 2023, 10:40
Han har både været verdensmester, men også dansk mester i flere omgange. Nu indstiller han sin karriere.
Det er på tide at sige stop. Sådan føler Marcus Jørgensen i hvert fald. Og netop derfor har han besluttet, at han har spillet sin sidste turnering som professionel.
Den danske FIFA-stjerne, der også er kendt under navnet Marcuzo, opnåede sin hidtil største bedrift i 2017. Det gjorde han, da han vandt VM-turneringen for klubhold, mens han repræsenterede Brøndby.
Naturligvis medførte dette, at der blev rettet en del opmærksomhed mod ham. Blandt andet resulterede dette i, at han blev hentet til Manchester City og dernæst til FCK. Men nu har han besluttet sig for, at det i en alder af 24 år er på tide at indstille karrieren.
"Jeg har udsat offentliggørelsen et par måneder. Det har været en ekstremt svær beslutning, men jeg trækker mig fra professionel FIFA," skriver han på det sociale medie X.
"Jeg er meget stolt af det, jeg har opnået i de sidste syv år af min karriere. Jeg har spillet ved flere VM-turneringer og vundet en, vundet flere danske mesterskaber for at nævne dem også og inspireret folk, jeg ikke havde drømt om at kunne inspirere."
Han benytter også muligheden for at sende en tak til sine klubber samt til DBU. Desuden skriver han også, at han er klar til at tage hul på et nyt kapitel i sit liv. Han kommer dog ikke ind på, hvad dette kapitel kommer til at indebære.
I løbet af sin karriere nåede han blandt andet at blive FICWC-mester samt FIWC-finalist (FIFA 17 & FIFA 18). Hertil blev han også vice-verdensmester i 2018 og endte i top-4 i e-Champions League i FIFA 19.
Mest læste