gettyimages 1359692445

Danskerbrag i kvartfinalen: Astralis og Heroic tørner sammen

E-sportaug. 02 2023, 8:04
Astralis leverede en flot præstation mod NaVi, og har dermed sikret sig yderligere avancement i IEM Cologne.
Danske Counter-Strike-fans kan se frem til et brag af en kamp fredag. Her skal de to danske hold, Astralis og Heroic, spille om en plads i semifinalen ved den store turnering IEM Cologne.
Tirsdagen blev de afgørende gruppekampe spillet, hvor Heroic mødte ENCE. Astralis spillede derimod en kamp mod NaVi, der skulle vindes, hvis de fortsat ville have en plads i turneringen.
Det havde de succes med at gøre, men det tog lang tid. Inden en vinder var blevet fundet, skulle der nemlig gå hele fem timer. Resultatet af de tre spillede maps, endte med at være som føgende:
Bane 1 (Ancient): 25-23 Bane 2 (Nuke): 9-16
Bane 3 (Overpass): 16-12
Derfor var det naturligvis også en rigtig glad Astralis-stjerne i form af Nicolai 'device' Reedtz, der udtalte sig efter kampen. Her understregede han, at det var en meget hård kamp.
"Det betyder så meget. Wow, en hård kamp. Jeg kan ikke engang huske runderne. Vi har snakket om, hvordan vi vil være positive, når vi ikke er i kamp og bringe god energi ind, og jeg tror bare, vi lykkedes med alt, hvad vi gerne ville," sagde han ifølge TV 2 Sport, og fortsatte:
"Det var ikke vores bedste spil, men wow ... Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er bare så stolt."
I tirsdagens kamp leverede alle Astralis-spillere en flot præstation, men det var især 20-årige Christian 'Buzz' Andersen, der gjorde sig bemærket. Han imponerede på Overpass, hvor han endte med intet mindre end 31 kills.
Astralis har været gennem en udskiftning af spillere på holdet, og består i dag af Nicolai 'device' Reedtz', Benjamin 'blameF' Bremer, Victor 'Staehr' Staehr, Johannes 'b0RUP' Borup og altså Christian 'Buzz' Andersen.
Mest læste