altekz

Efter en skidt start på 2023: Ung dansker debuterer for Astralis

E-sportapr. 27 2023, 7:00
Astralis har ikke fået den start på 2023, de havde håbet på. Nu håber de, at Alexander "Altekz" Givskov kan hjælpe med at ændre på dette.
Starten på 2023 har ikke været, hvad Astralis havde håbet på, inden de to hul på et nyt år. Det har nu ført til, at der er blevet lavet en ændring på holdet.
Andreas "Xyp9x" Højsleth, der er den eneste spiller, der har været med hos Astralis siden den spæde start, er blevet rykket ned på deres talenthold, for at gøre plads til den 19-årige Alexander "Altekz" Givskov, der rykker den anden vej.
Det unge talent får sin debut for Astralis torsdag formiddag, hvor Astralis skal spille den første kampe i turneringen Brazy Party, der har en samlet præmiepulje på 2,25 mio. kr.
Han ser frem til kampen, men er også bevidst om, at der vil blive spillet på et andet niveau, end det han kender fra bl.a. Power Ligaen her i Danmark.
"Først og fremmest skal jeg være mig selv og hjælpe holdet, så meget jeg kan," siger han til Astralis' hjemmeside.
"Jeg ved godt, alle siger, der ikke er pres på, og der kommer flere kampe, men jeg vil jo gerne vise, hvad jeg står for, så selvfølgelig er jeg vildt spændt på min første kamp."
Alexander "Altekz" Givskov har ikke haft lang tid til at lære sit nye hold at kende, da han kun har haft lidt over en uge til at forberede sig sammen med førsteholdet, inden han bliver sendt ud på sin første turnering.
Han udtaler dog, at han selv synes, at det går hurtigt for ham med at få lært det hele.
Hvor lang tid han kommer til at tilbringe på førsteholdet, er der ikke meldt noget ud om. Det forventes derfor, at det vil afhænge af hans præstation.
Mest læste