gettyimages 1128303420

Gamblede stort og forlod Astralis – nu er han indehaver af unik rekord

E-sportmaj 22 2023, 8:53
I starten af 2022 traf Peter 'dupreeh' Rasmussen en stor beslutning. Han valgte at skifte danske Astralis ud med franske Vitality.
Den danske Counter-Strike-spiller Peter ’dupreeh’ Rasmussen var i mange år en fast del af holdet på Astralis, men i starten af 2022 besluttede han at forlade danskerholdet.
I stedet skrev han under på en kontrakt med det franske hold Vitality . Søndag aften viste det sig at bære frugt. Her opnåede han noget, der aldrig kommer til at blive overgået.
Foran en udsolgt arena i Paris vandt han sin femte Major-titel. Det er der ingen andre, der kommer til at præstere. Det skyldes, at man til sommer overgår fra Counter-Strike: Global Offensive til Counter-Strike.
"Det er stadig ikke helt gået op for mig. Jeg har virkelig prøvet at underspille det, når jeg kom til turneringen. For jeg vidste godt, det kunne blive en faktor, der kunne give mere pres," sagde han til TV 2 Sport efter finalen.
Han forklarede også, at det begyndte at kilde i maven, da sejren nærmede sig. Heldigvis behøvede han ikke at nøjes med kilden i maven, da Vitality besejrede GamerLegion på den afgørende bane, Nuke.
Fire af de fem Majors har 'dupreeh' vundet med Astralis . Den femte har han nu vundet med Vitality, som han skiftede til, fordi han ønskede en ny udfordring.
"Da i min Astralis-tid valgte at gå internationalt, var det et stort sats. Jeg vidste ikke, hvordan det ville gå, men jeg havde sagt til mig selv, at jeg ville vinde en Major mere. Og det skulle selvfølgelig gøres på det her hold," sagde han.
Mest læste