gettyimages 1359692445

Kan spare millioner: Astralis vil af børsen

E-sportjul. 13 2023, 11:44
Astralis har besluttet at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, hvor dagsordenen vil være at tage stilling til deres børsnotering.
Astralis A/S, som er selskabet bag det populære Counter-Strike-hold af samme navn, har indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling.
Formålet med den ekstraordinære generalforsamling, er at stemme om at tage selskabet af Nasdaq First North Growth Market Denmark.
Det er bestyrelsesformand Nikolaj Nyholm, der er afsender af indkaldelsen til den ekstraordinær generalforsamling, som kommer til at finde sted den 8. august i år. Det skriver Ekstra Bladet.
Der er kun et reelt punkt på dagsordenen for denne generalforsamling. Der skal nemlig stemmes om, hvorvidt man skal afnotere Astralis A/S, så aktierne i selskabet ikke længere kan handles på det offentligt tilgængelige aktiemarked.
Overvejelserne om at blive taget af Nasdaq First North Growth Market Denmark stammer fra det faktum, at aktien er faldet til et meget lavt niveau.
Faktisk befinder aktiekursen sig i skrivende stund på et niveau, der gør, at det hæmmer selskabets likviditet. Derfor har det gjort det besværligt for selskabet at skulle navigere i både eksisterende og nye markeder.
Astralis A/S blev introduceret på Nasdaq First North Growth Market Denmark tilbage i slutningen af 2019. Dengang kostede det 8,95 kroner at erhverve sig en aktie i selskabet.
Sidenhen er det gået den forkerte vej for aktiekursen, der er faldet drastisk. I dag kan aktien handles til omkring 1 krone.
Bliver selskabet fjernet fra Nasdaq First North Growth Market, forventes selskabet at kunne spare omkring 3 millioner kroner. Derfor har både bestyrelse, ledelse og hovedaktionæren i sinde at stemme for forslaget.
Mest læste