gettyimages 1128303420

Peter 'dupreeh' Rasmussen: 'Det er det, der gør allermest ondt'

E-sportjun. 11 2023, 8:18
Den tidligere Astralis-spiller Peter 'dupreeh' Rasmussen skrev for nylig historie, men særligt én person kunne ikke være med til at fejre det.
Danske Peter 'dupreeh' Rasmussen kan prale af at være en af de mest succesfulde Counter-Strike-spillere i verden.
For nylig skrev han sig for alvor ind i historiebøgerne. Her blev han nemlig den første spiller i historien til at løfte sit femte Major-trofæ i det populære skydespil CS:GO.
Det er en bedrift, som ingen anden kommer til at opnå. Det sidste Major i CS:GO er nemlig blevet spillet. Når der tages hul på næste sæson, bliver det i stedet Counter-Strike 2, der spilles.
Selvom han har haft god grund til at smile og være glad, er alt ikke, som det skal være. Bag den store succes gemmer der sig nemlig en enorm sorg.
Det er en sorg, som den kendte CS-spiller altid har været åben om, og derfor har delt med fans i hele verden. Han mistede sin far i 2019, hvor han døde af kræft. Sorgen ved at have mistet sin far, er igen dukket op, efter han selv er blevet far.
Derfor savner han også sin far rigtig meget, og det gør ondt på ham, at han ikke nåede at gøre ham til bedstefar.
Med tiden er både smerten og sorgen blevet mindre, men da han sammen med sin kæreste Rikke Smed Iversen, blev forældre til en dreng, blussede det op igen.
"Ind imellem, når jeg kigger på min søn, eller vi besøger min mor eller noget andet familie, så bliver jeg mindet om, at han ikke er her," siger han til Ekstra Bladet.
"Jeg tænker, det er en af de største ting, en forælder kan opleve. At se deres børn få børn. Jeg vil jo gerne vise ham stolt frem. Men det kommer jeg desværre aldrig til. Det er nok en af de ting, der har gjort allermest ondt i alt det her."
Mest læste