gettyimages 1128303411

Tidligere Astralis-stjerner er klar til Major-finale

E-sportmaj 21 2023, 12:48
To tidligere Astralis-stjerne har sikret sig en plads i finalen i Majoren, der bliver spillet søndag eftermiddag.
Søndag spilles finalen i historiens sidste Major i CS:GO. Det bliver en finale med et dansk islæt, da der er hele tre danske spillere med.
Det stod klart, efter at Vitality sikrede sig den sidste plads i finalen. På deres hold finder man de to tidligere Astralis-stjerner Emil 'Magisk' Reif og Peter 'dupreeh' Rasmussen.
De vandt deres semifinale med 2-0 over den norske organisation Apeks, som har formået at overrasket stort ved turneringen. De færreste havde nemlig spået, at de ville spille sig helt frem til semifinalen.
Hvis Vitality kan stille sig øverst på podiet efter søndagens finale, vil det give Peter 'dupreeh' Rasmussen en helt særlig plads i historiebøgerne. Det vil nemlig betyde, at han er den eneste spiller, der har vundet fem Majors.
I deres 2-0-sejr over Apeks, vandt Vitality først med 16-14 på 1. map. Dernæst sikrede de sig den samlede sejr med en 16-12-sejr på 2. map.
Og det var til stor jubel, at Vitality kunne slippe musen og smide headsettet efter de to baner. Det er nemlig et fransk hold, hvorfor de naturligvis har masser af støtte under denne Major, da den bliver spillet i Paris.
Under det meste af kampen, var stemningen i Accor Arena helt elektrisk. Flere gange troede man, at de højlydte franskmænd havde toppet, men de formåede at forøge lydniveauet yderligere.
I finalen skal de møde GamerLegion, der blandt andet har danske Frederik 'acoR' Gyldstrand på kontrakt.
Mest læste