gettyimages 1486573387

Erik ten Hag afslører uventet Manchester United-strategi mod Aston Villa

Fodboldmaj 01 2023, 7:01
Manchester United-træner Erik ten Hag har løftet sløret for den strategi, han brugte til at overraske Aston Villa på Old Trafford.
Søndag kunne Erik ten Hags tropper sikre sig en vigtig sejr og tre point, da de vandt 1-0 over Aston Villa på Old Trafford.
Dermed fik de også sat en stopper for Villas flotte sejrsstime, da de forud for kampen ikke havde tabt i de seneste ti kampe. United kunne lade sig hædre som vinder, efter en flot defensiv indsats og en intelligent offensiv indsats.
Det var hjemmeholdet, der dominerede en stor del af første halvleg, hvor de fik god plads til at fordele bolden på banen.
Dermed kunne spillere som Marcus Rashford, Bruno Fernandes og danske Christian Eriksen udnytte den store mængde plads, mens Casemiro formåede at vinde en stor del af sine kampe på midtbanen.
Udeholdet havde svært ved at melde sig ind i kampen, hvilket blandt andet var forårsaget af, at Douglas Luiz, Leander Dendoncker og John McGinn på midtbanen
Der var endda nogle højlydte instruktioner til playmaker Emi Buendai, da det lignede, at Unai Emery havde et mindre verbalt sammenstød med den argentinske spiller.
Efter kampen blev Ten Hag spurgt om, hvad hemmeligheden bag sejren havde været.
"At komme ind bag dem, var helt bestemt en af vores idéer i dag," sagde han ifølge Birmingham World.
"Vores timing var ikke perfekt hver gang, men med fart, kan du skabe gode chancer for at score, hvis du gør det rigtigt."
Det var netop denne strategi, der hjalp Manchester United med at bringe sig i front og dermed også at vinde kampen, da Fernandes scorede det første og eneste mål i kampen.
Den portugisiske stjerne reagerede hurtigt, da Emi Martinez parerede en afslutning fra Rashford, og fik sendt bolden ind i nettet bag den argentinske målmand.
Mest læste