gettyimages 1473061247

Facundo Pellistri kan meget snart få sit ønske opfyldt af Erik ten Hag

Fodboldmar. 13 2023, 11:32
Facundo Pellistri kan være på vej til at få, hvad han i længe har ønsket: en reel chance under Erik ten Hag.
I det målløse opgør mod Southampton måtte den unge Alejandro Garnacho forlade banen på krykker med foden i en beskyttelsesstøvle, efter en grov tackling.
Efter kampen forklarede United-træner Erik ten Hag dog, at han blot 'humpede lidt'.
"Han haltede lidt efter den grove tackling. De skiftede en anden angriber ind, og jeg ville ikke tage en risiko. Vi var allerede nede på 10 og med en spiller, der måske er 90%. Det var derfor, jeg tog ham ud, men jeg synes ikke, det er så slemt," lød det.
For Facundo Pellistri kan det dog være en god nyhed, da det kan betyde, at han potentielt får mere spilletid under Ten Hag.
Den 21-årige Pellistri har fået spilletid i syv kampe i denne sæson, hvor han bidraget med et enkelt oplæg. Hans spilletid begrænser sig dog til blot 168 minutter.
Han blev skiftet ind i sidste del af kampen mod Southampton, hvor han viste positive takter, men igen blev det ikke til mere end 16 minutter på banen.
Hans tempo er noget, United mangler hos deres andre fløjspillere, men han har brug for flere minutter, for at bevise, hvad han kan - og det kan han få nu.
Skulle Garnacho være ude i et stykke tid, vil Pellistri rykke op i hierarkiet i hans fravær og burde få mere tid på banen.
Torsdagens tur til Sevilla er en ideel mulighed for Ten Hag, hvis han ønsker at give ham hans første start i den røde trøje, da United allerede fører 4-1 samlet.
Mest læste