gettyimages 2179691697

Liverpool sejrer smalt i Leipzig

Fodboldokt. 24 , 00:01
Liverpool sikrede sig en smal 1-0-sejr over RB Leipzig i Champions League i en kamp, hvor begge målmænd holdt sit hold inde i kampen.
Darwin Nuñez blev kampens eneste målscorer, og det var nok til at sikre Liverpool deres tredje sejr i gruppespillet.
Leipzig, der havde profiler som Lois Openda, Xavi Simons og Benjamin Sesko med fra start, kom godt fra land og fik bolden i nettet tidligt i kampen.

Offside i den ene ende og mål i den anden

Dog blev Lois Opendas flotte mål annulleret for offside, hvilket satte en dæmper på den tyske hjemmebanestemning.
Kort tid efter var Liverpool mere heldige, da Mohamed Salah sendte et hovedstød mod mål. Bolden var på vej i nettet, men Darwin Nuñez snittede den over stregen og gjorde det til 1-0 til gæsterne.
Nuñez gjorde sig ifølge Bold også bemærket senere i første halvleg, da han appellerede for et straffespark efter kontakt i feltet, men dommeren var ikke enig.
Til gengæld slap uruguayaneren heldigt fra at undgå en advarsel efter en hård tackling på Leipzigs forsvarer Willi Orban.

Liverpool modstår Leipzigs pres

Efter pausen havde Cody Gakpo en gylden mulighed for at øge føringen, men Leipzigs målmand, Peter Gulacsi, stod i vejen med en flot fodparade.
Gulacsi, der tidligere i karrieren har været en del af Liverpools trup, leverede flere vigtige redninger i kampen. Alexis MacAllister var også tæt på at score, da hans langskud ramte oversiden af overliggeren.
Leipzig begyndte at dominere mere som kampen skred frem, og Ibrahima Konate var tæt på at koste Liverpool en udligning, da han lavede en fejl i forsvaret.
Heldigvis for gæsterne trådte Caoimhin Kelleher til med en vigtig redning. Openda formåede at få bolden i nettet igen 10 minutter før tid, men endnu en gang blev han fanget i offside.
Til trods for Leipzigs pres lykkedes det ikke for dem at score, og Liverpool holdt fast i deres 1-0-føring. Med sejren ligger de nu på andenpladsen i gruppen, lige efter Aston Villa.