gettyimages 1480858539

Rørt Christian Nørgaard: 'Hader, når der bliver skrevet om ham'

Fodboldnov. 18 2023, 11:05
Efter fredagens landskamp tog Christian Nørgaard si holdkammerat i forsvar, da han mener, at han får meget uberettiget kritik.
Fredag aften var der flere spillere, der leverede en rigtig flot indsats på banen. Én spiller, der dog særligt gjorde sig bemærket, var Yussuf Poulsen.
Efter kampen var flere af hans holdkammerater glade for, at han havde spillet en fantastisk kamp. Det var blandt andet tilfældet for Christian Nørgaard, som har et tæt venskab med ham, da de har kendt hinanden siden de tidlige ungdomsår.
"Han er én af mine nærmeste venner uden for banen, og jeg synes, at han får meget uberettiget kritik. Der er altså en grund til, at han har spillet 10 år i Leipzig, og at de bliver ved med at forlænge med ham. Alle de stjerneindkøb, de henter, bliver ved med at sidde på bænken, uanset hvor meget kritik han får," siger han til B.T.
Han sagde også, at Poulsen giver holdet rigtig meget. Det var tydeligt at se fredag aften, hvor han leverede en stor indsats. Ikke nok med det, at han arbejdede hårdt, så var han også dygtig med bolden. Derfor håber Nørgaard også, at Poulsen får topkarakterer i pressen.
I samme ombæring gjorde han det også klart, at han ikke bryder sig om, at der skrives kritiske ting om ham i pressen.
"Jamen, det er bare fordi, at man hader, når der bliver skrevet kritiske ting i pressen om ens kammerater. Og især, når det er Yussuf – jeg synes, han har fået for meget kritik. Det er som om, at folk ikke forstår, hvad det er, han bringer. I dag viste han det – og folk kan ikke være i tvivl," lød det fra ham.
Mest læste