Formel 1 har stor interesse i at vende tilbage til historisk bane

Foto: Peter Fox/Getty Images

Formel 1 har en ‘stor interesse’ i at vende retur til banen i fremtiden, men en aftale er endnu ikke på plads.

Hockenheimring-chef Jorn Teske har udtalt, at der er stor interesse fra Formel 1’s side i forhold til at vende retur til den tyske bane i fremtiden.

Der har ikke været et Formel 1-løb på tysk grund siden 2020, hvor der blev kørt på Nürburgring i en sæson, der i høj grad var præget af coronavirus.

Det sidste løb på Hockenheim var tilbage i 2019, hvor Max Verstappen sikrede sig en vigtig sejr foran Sebastian Vettel og Daniil Kvyat på en regnfyldt dag.

Formel 1 siges at have et ønske om at vende retur til Tyskland på et tidspunkt, og derfor har der været en løbende dialog mellem dem og Hockenheim. Dette siges der at have været siden 2019.

Jorn Teske har indrømmet, at der har været dialog mellem de to parter i lang tid, men på trods af dette, er der intet, der tyder på, at der er en aftale på plads i nærmeste fremtid.

“Selvfølgelig er vi altid i kontakt med Formel 1. Vi lader den aldrig stoppe helt. Men det betyder ikke nødvendigvis, at der altid er noget nyt at berette,” sagde Teske ifølge GPFans.

“Vi ved, at både Formel 1 og vi har en stor interesse i at finde måder på mellemlang sigt, der sikrer, at Formel 1 afholdes regelmæssigt i Tyskland.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024