toto wolff

Drama mellem Verstappen og Russell: Nu blander Toto Wolff sig i debatten

Formel 1apr. 30 2023, 11:01
Toto Wolff har nu valgt at blande sig i konflikten mellem Max Verstappen og George Russell.
Toto Wolff mener, at Max Verstappen skulle have observeret, at han var i en 'farlig' position under sprintløbet i Baku, hvor han kørte sammen med George Russell.
På første omgang af sprintløbet kørte Russell ind i siden på Verstappen, inden han i det efterfølgende sving kørte forbi.
Red Bull-bilen pådrog sig en skade, der gjorde, at Verstappen tabte tid for hver omgang, men Wolff har nu taget sin kører i forsvar.
Derudover har han også kommenteret på den udveksling, der var mellem de to kørere efter løbet, hvor Verstappen kaldte Russell for et 'p**fjæs'.
"Først og fremmest er venskabelige udvekslinger mellem kørerne god underholdning," sagde Wolff under pressemødet.
"Det er et racerløb. Du forsøger at overhale på ydersiden. Det vil aldrig være en nem position. De kørte sammen og Verstappen fik et stort hul i sin bul, og det er bestemt ikke optimalt for løbet."
"Det er helt forståeligt, at Max er utilfreds. George forsvarede sin position – og det var klart, at han ville gøre dette. Hvis jeg var George, ville jeg gøre præcis det samme. Var jeg Max, ville jeg være utilfreds."
"Jeg mener, at det er farligt at overhale på ydersiden, fordi det kan ende med, at man kører af banen eller ind i barrieren."
"Eller du kan overhale nogen indenom, der giver dig alt plads i verden, men på indersiden er det en særlig vinkel, du skal have. Og hvis du forsøger at køre tæt udenom, så mister du pladsen på næste langside."
Mest læste