gettyimages 1258028504

Formel 1-stjerne flade af grin: 'Du tacklede mig – vi var på samme hold!'

Formel 1maj 28 2023, 10:02
En af de mest basale ting i fodbold er, at man skal lade være med at tackle sine medspillere. Det havde Pierre Gasly tilsyneladende ikke fået med.
Måske var det et forsøg på at skabe mindre konkurrence for sig selv, når han søndag skal køre rundt i Monacos gader sammen med resten af Formel 1-feltet.
Ellers var det bare et forsøg på at bakke sin medspiller op, som ikke gik helt som planlagt.
Under alle omstændigheder var både Pierre Gasly og Charles Leclerc flade af grin, da de blev spurgt ind til en særlig situation før Monacos Grand Prix.
Konkret blev de spurgt om en episode, der fandt sted i den årlige velgørenhedsfodboldkamp, som de begge deltog i. Her endte Gasly tilsyneladende med at tackle Leclerc.
Det var den anerkendte Formel 1-journalist Tom Clarkson, der spurgte, om det var sandt. Franske Gasly var hurtig til at benægte det hele, mens han grinte højlydt.
Kort efter brød Leclerc dog ind, da han ikke var helt enig i Gaslys udlægning af sagen. Han slog derfor fast, at det var korrekt, at han blev tacklet af Gasly, selvom de var på hold sammen.
"Jeg tror, det skete igen. Jeg har billeder af det. Jeg vidste ikke, det var dig, og jeg tror ikke, du ved, at det var mig. Men vi kæmpede om bolden," lød det fra Leclerc ifølge B.T.
Det fik Gasly til at gå til bekendelse. Her indrømmede han også, at deres fodboldmæssige niveau ikke er på højde med deres evner bag et ret.
"Okay, det skete måske. Vores niveau kan stadig forbedres en hel del. Jeg bakkede ham bare op ved at kæmpe for bolden. Det vigtigste er, at vi vandt kampen," svarede han.
Mest læste