gettyimages 1244892318

Hamilton rygtes til Ferrari: Nu taler Toto Wolff ud

Formel 1maj 23 2023, 11:53
Toto Wolff har udtalt sig om den seneste tids rygter om, at Lewis Hamilton kan være på vej til Ferrari.
I januar udtalte Mercedes-boss Toto Wolff, at Hamilton ville have underskrevet en ny kontrakt, inden vinteren var forbi. Det har han endnu ikke gjort, hvilket har givet anledning til spekulation om hans fremtid.
Angiveligt skulle dette skyldes, at han venter på at se, om Mercedes formår at udvikle deres bil. Det lyder, at de har en nærmest ny bil med til Monacos Grand Prix, hvorfor der forventes bedre resultater.
På det seneste har der været forlydender om, at Ferrari vil forsøge at hente den britiske racerkører.
Blandt andet har Daily Mail skrevet, at det italienske team skulle være klar til at tilbyde ham 40 millioner pund om året. De håber på, at det er nok til at overbevise ham om et skifte.
Selvom Ferrari er villige til at ofre Carlos Sainz til fordel for Hamilton, er Wolff ikke bekymret.
"Disse rygter dukker op hvert andet år, når vi skal underskrive en ny kontrakt. Men intet af det er sandt. Vi forhandler normalt uden tidspres," sagde han til oe24.
Han forklarede også, at det er ubehageligt at skulle tale om penge med Hamilton, da han ser ham som en ven.
"Det er bare ubehageligt, at to venner og blodbrødre, der har været igennem tykt og tyndt i ti år, pludselig skal diskutere penge," sagde han.
"Jeg er overbevist om, at vi finder hinanden. Jeg har ikke en millimeter af tvivl om det."
"Jeg kan ikke forestille mig andet. Hvis vi giver Lewis en konkurrencedygtig bil, vil han kunne vinde i lang tid. Se på Tom Brady, hvad han stadig var i stand til i 40'erne."
Mest læste