gettyimages 1258219205

Lando Norris spottet med fodboldstjernes kæreste: 'Jeg har intet at skjule'

Formel 1maj 28 2023, 13:54
Hvad der blot skulle have været en køretur, har i stedet fået de sociale medier til at koge over med spekulationer.
Formel 1-stjernen Lando Norris blev for nylig spottet på en køretur i Monacos gader. Med sig havde hun modellen Margarida Corceiro. Det sker få måneder efter, at han gik fra sin ekskæreste Luisinha Oliveira.
Hvad der især har fået de sociale medier til at koge er, at Corceiro danner par med fodboldstjernen João Felix. Eller det gjorde de i hvert fald. Ifølge portugisiske medier er de nemlig gået fra hinanden.
Nu har den britiske racerkører valgt at bryde tavsheden til The Sun.
"Hvis jeg ønskede at skjule noget, føler jeg, at jeg kunne skjule det – men jeg prøver ikke at skjule noget som helst," lød det fra ham.
Billeder og videoer af Norris, der kører rundt i Monacos gader i en gammel lyseblå Fiat 500 Cabriolet med Corceiro, har spredt sig som en steppebrand på de sociale medier.
Ifølge The Sun skriver flere portugisiske medier, at Corceiro og Felix for nylig har brudt med hinanden. Parret har dog ikke be- eller afkræftet, at det skulle være tilfældet.
Men ifølge Norris er der dog intet andet end venskab mellem ham og Corceiro.
"Jeg ved, at der er så mange formodninger, bare fordi jeg bliver set med nogen. Det er morsomt," lød det blandt andet fra ham.
Han sagde også, at han ikke har lyst til at sidde derhjemme hele dagen. Derfor vil han gerne være sammen med sine venner.
"Men det ser ud til, at jeg åbenbart ikke kan have venner nu om dage. At jeg ikke kan blive set med nogen uden på en eller anden måde at være i et forhold," fortsatte han.
Mest læste