max verstappen

Max Verstappen roser Mercedes' beslutning i Monaco

Formel 1maj 25 2023, 16:11
Mercedes har lanceret deres længe ventede opgraderinger i Monaco - en beslutning som Max Verstappen roser.
Max Verstappen udtaler sig positivt om Mercedes' beslutning om at introducere deres store Formel 1 opgraderingspakke ved Monaco Grand Prix fremfor at vente til Spanien.
De meget omtalte opgraderinger af W14 blev endelig afsløret i Monte Carlo torsdag, da Mercedes præsenterede bilen, der oprindeligt var planlagt til debut ved det aflyste Emilia Romagna Grand Prix.
I stedet for at vente til en traditionel bane i Barcelona næste weekend, har Mercedes valgt at montere de reviderede side-pods og frontophæng på W14 til løbet i Monaco for at indsamle så mange data som muligt inden turen går til Spanien.
Det er en beslutning Verstappen fuldt ud støtter, idet Mercedes håber opgraderingerne vil hjælpe dem med at indhente Red Bull.
"Jeg ville altid montere det på bilen så hurtigt som muligt i stedet for at lade det ligge i garagen," sagde Verstappen.
"Det er virkelig svært at sige [hvad man kan forvente fra Mercedes], jeg tror også, at det er en udfordring for dem at forstå et helt nyt koncept.
"Jeg ved ikke, hvor det ender."
Verdensmesteren kommenterede også på rygter om, at hans største rival fra kunne være i Ferraris søgelys for næste år.
Men Verstappen insisterede på, at det ikke ville påvirke ham, hvis Hamilton virkelig skiftede til Maranello.
"Jeg spiller ikke på det, jeg er ikke interesseret og det er ikke mit problem," sagde han.
"Det er Lewis' beslutning. Jeg tror at han er rigtig glad for at være hos Mercedes, de har vundet meget sammen. Måske hjælper det med at hæve prisen hos Mercedes lidt."
Du kan se billender af Mercedes nye W14 her .
Mest læste