gettyimages 1706497535

Håndboldlegende afslører rekordbud på Emil Nielsen

Håndbolddec. 29 2023, 13:35
Det er bestemt ikke hver dag, at der bliver betalt store transfersummer i håndbold. Men en prominent tysker har sat gang i et rygte om en dansk stjerne.
Som aktiv håndboldspiller var Stefan Kretzschmar ofte i stand til at overraske på fløjen. Nu viser det sig, at han stadig formår at overraske, selvom han har indstillet sin karriere.
Det gjorde han for nylig i håndboldshowet 'Harzblut', hvor han satte gang i et rygte om en dansk stjerne. Ifølge Kretzschmar har der nemlig været et bud på den danske Barcelona-keeper Emil Nielsen.
Ikke nok med det, så har han også forklaret, at budet skulle komme fra den ungarske storklub Vezprem. De skulle være klar til at betale to millioner euro, svarende til cirka 15 millioner kroner, for at hente Nielsen.
Hvis man er vant til at høre om transferpriser i fodbold, så lyder det ikke til at være alverden. I håndboldverdenen er det dog en helt anden sag. Her bliver der nemlig ikke handlet med spillere i samme grad, og derfor er det nok til at tangere verdensrekorden, skriver B.T.
Denne rekord blev sat tilbage i 2015, og her var Barcelona faktisk også involveret. De solgte nemlig Nikola Karabatic til Paris Saint-Germain for to millioner euro.
Hvad der er værd at nævne er, at der ikke er den samme åbenhed om transfers inden for håndbold. Derfor kan det ikke udelukkes, at rekorden faktisk er blevet slået, uden at der er blevet meldt ud om det.
Emil Nielsen er udtaget til det danske landshold, som i januar drager til Tyskland for at spille EM. Han har været en del af Barcelonas trup siden 2022, og har kontrakt med den spanske klub til 2025.
Mest læste