henrik kronborg

Skjern fyrer Henrik Kronborg – afløser allerede på plads

Håndboldokt. 25 2023, 16:21
Skjern Håndbold har valgt at sige farvel til Henrik Kronborg, og har allerede ansat hans afløser.
Det var planen, at Henrik Kronborg skulle være træner i Skjern Håndbold til sommer. Sådan kommer det dog ikke til at være, da han allerede fra dags dato er fortid i klubben.
I klubben har man vurderet, at der har været behov for at skifte ud på trænerposten. Det har ført til, at de nu har valgt at stoppe samarbejdet med Henrik Kronborg med øjeblikkelig virkning.
Det skriver Skjern Håndbold i en pressemeddelelse onsdag.
Det betyder dog ikke, at spillerne skal klare sig uden en træner det næste stykke tid. Derimod har de allerede ansat en afløser for Henrik Kronborg. Den vestjyske klub har nemlig indgået en aftale med Mathias Madsen, der i forrige sæson var vikar på selvsamme trænerpost.
Ifølge TV 2 Sport har det hele tiden været planen, at han skulle være næste mand på trænerposten i Skjern Håndbold. Dog var det planen, at han først skulle hentes ind som afløser for Henrik Kronborg til sommer.
"Efter en udfordrende sæsonstart præget af skader og manglende sportslige resultater trænger vi til at starte på en frisk, hvilket vi nu tager konsekvensen af," siger Skjern-sportschef Thomas Klitgaard i pressemeddelelsen.
"Vi er blevet enige med Mathias Madsen om en aftale gældende fra sommeren 2024 og tre år frem, men set i lyset af vores nuværende spillemæssige udfordringer har vi valgt at starte dette samarbejde før tid.
Mathias Madsen har fået en kontrakt med klubben, der løber frem til sommeren 2027. Han får sin debut allerede på lørdag, hvor Skjern får besøg af TMS Ringsted i Skjern Bank Arena.
Mest læste